PYSTYKORVA-AMMUNNAT RAASISSA

Kilta sisaret ja veljet ”Loimaan pystykorva-ammunnat” 10.7 klo 18.00 – 21.00 Raasissa. Tämä on 25. kerta kun tämä ammunta järjestetään, kiertopalkinnot on seurannut tämän ajan. Valmiuspäällikkö on avannut tämän kurssin MPK:n sivuille ja ilmoittautuminen on 8.7 mennessä. Kurssimaksu on 5 euroa. Omat eväät mukaan. Oma ase ja patruunat joita tarvitaan 45. Aseita varmaan lainattavaksi.
Autokillalla on upea kiertopalkinto, johon viimeinen kiinnitys on Voitto Suvilalla.

Salo Loimaan osasto
Kalevi Suvila

===============================================================

HALLITUS TIEDOTTAA

KORONASTA JOHTUVAA
Killan tilaisuudet ja toimiston aukiolo on toistaiseksi peruttu. Yhteyksiä voi ottaa puheenjohtajaan, toiminnanjohtajaan sekä kiltamestareihin. Kevät-ja syyskokous pidetään samana päivänä peräkkäin. Ajankohta ilmoitetaan killan kotisivuilla tai elokuun Vetoakselissa.

Paljon tiedusteluja on tullut kotiritamanaisten muistokiven paljastuksesta. Kivi tullaan kyllä pystyttämään toukokuun aikana. Paljastustilaisuus pidetään, kunhan KORONA epidemia antaa siihen myöden. Tilaisuudesta ilmoitetaan killan kotisivuilla tai elokuun Vetoakselissa, jos karanteeni kestää niin pitkälle.

=================================================================

   ***

 

================================================================