Kuvagalleria 2015

Killan Joulujuhla Heikkilässä 9.12.2015

Killan Joulujuhlaa vietettiin Heikkilän sotilaskodissa 9.12.2015. Juhla oli yhteinen sotilaskotisisarten kanssa. Ohjelmassa oli puuron ja kahvin lisäksi yhteislaulua arpajaiset ym. Paikalle oli saapunut noin 70 juhlija.

Kiltailta marraskuu 2015

Katso. Toimintaa/Menneitä tapahtumia Kiltailta marraskuu 2015

Kiltaristeily 6.10.2015 Turusta Amorellalla.

Kilta on järjestänyt syksyisin laivaristeilyn Turku – Tukholma - Turku. Mukaan oli lähtenyt lähes 60 kiltalaista. Matkalla hallitus piti syyskokouksen, jossa päätettiin vuoden 2016 toiminnasta. Muille osanottajille laivayhtiö oli järjestänyt ohjelmaa. Kiltalaiset saivat nauttia Turun, Ahvenanmaan ja Tukholman kauniista saaristosta sekä tunnettujen tähtiesiintyjien ohjelmasta.

Porin osaston kevätretki 2015.

Porin osaston kevätretki tehtiin 22.5.2015. Retki suuntautui Sampo-Rosenlewin tehtaalle. Kuvat Kauko Kaskinen.

Liikennekoulutusryhmästä kuvia.

Yli kolmetoista vuotta on annettu liikenneturvallisuuskoulutusta ja noin 50 000 varusmiestä on osallistunut koulutukseen. Kuvia eri koulutuspäiviltä. Kuvat Kauko Kaskinen.

Turun messut 2015

Killalla oli oma osasto Turun messuilla 20-23 elokuuta 2015. Kuvat Antti Joutsela.

Reinonpäivän risteily 16.7.2015

Tämän vuoden risteily tehtiin Turun saaristoon poiketen Nauvon satamassa. Risteilyyn osallistui 63 kiltalaista. Perinteiseen tapaan Pekka Rantanen laulatti kiltalaisia hanurinsa säestyksellä. Laivalla nautittiin hyvät tulokahvit heti lähdettyä. Nauvon rantautumisen jälkeen maistui näyttävä ja runsas lounas. Kuvat Arto Wallenius.

Tutustuminen Ranta-Joupin autotaloon.

Tiistaina 14.4.2015 Autojoukkojen Turun killan 32 aktiivista jäsentä tutustui Rinta-Joupin Autoliikkeen tiloihin ja toimintaan. Myyntijohtaja Olli Arnivaaran esittely liikkeen alkuhistoriasta tämänpäivän myynnin, määräaikaishuollon ja korjaamon sekä myös peltipuolen toiminnoista oli erittäin kattava. Kuvat Antti Ahola.

Autojoukkojen Turun kilta vuoden 2014 kilta.

Varsinais-Suomen Kiltapiiri ry on valinnut vuoden 2014 killaksi Autojoukkojen Turun kilta ry:n joka sai vuodeksi haltuunsa pokaalin.Palkinnon luovutti Kiltapiirin puheenjohtaja Mikael Kaskelo ja vastaanottajina Autokillan puheenjohtaja Keijo Häkkinen ja kiltamestari Antti Ahola. Valintaan vaikutti Autokillan aktiivinen vapaehtoistyö, liikenneturvavalistus varuskunnissa Säkylä, Niinisalo sekä Pansio. Kuva ja teksti Antti Ahola.

Porin osaston kevätvuosikokous 2015

Porin osasto piti kevätvuosikokouksen Mäkelän autokorjaamolla Huittisissa 2.3.2015. Kuvat Kauko Kaskinen.

Kiltailta Heikkilässä.

Monipuoliset aiheet jatkuvat Heikkilän sotilaskodintiloissa pidettävissä kiltailloissa. 11.02.2015 aiheena oli D- vitamiini, sen tarpeista sekä määristä mitä kehomme tarvitsee pysyäksemme virkeinä. Luonnollisia D- vitamiinin lähteitä ovat kalat ja kaikki vihreät vihannekset ja nykyään elintarvikkeet joihin lisätään vitamiinit kuten esim. maitotuotteet sekä tietysti apteekista ostettavat pillerit. Esitelmöitsijänä aiheesta tällä kertaa oli erikoissairaanhoitaja Anneli Suutari kuulemassa oli 26 kiltalaista jotka tekivät myös runsaasti kysymyksiä aiheesta. Teksti Antti Ahola.

Kevätvuosikokous Heikkilässä 7.3.2015.

Killan kevätvuosikokoukseen Heikkilän sotilaskotiin oli saapunut lähes 60 kiltalaista. Kokousesitelmänä Erkki Kallio kertoi Suomessa talvehtivista linnuista. Ennen varsinaista kokousta oli ansiomerkkien luovutus. Kokouksessa vahvistettiin tilit ja vastuuvapaudet entiseen tapaan. Kuvat, Antti Joutsela.

Päivän retki Espooseen

Kauko Kaskinen oli järjestänyt bussimatkan 12.2.2015 kiltalaisille. Matkan kohteena oli Espoon Nuuksion kansallispuisto, luontokeskus Haltia. Toisena kohteena oli Hotel Majvik, Kirkkonummella. Matkaan oli lähtenyt 12 kiltalaista. Kuvat, Kauko Kaskinen.

Kiltalaisia tutustumassa Volkswagen Center Turkuun.

Maanantaina 19 pv tammikuuta oli yli 40 kiltalaista tutustumassa Volkswagen Center autotaloon. Myyntipäällikkö Mika Juntunen esitteli toimitilat ja kertoi autokaupan näkymistä. Kuvat Antti Ahola

Lauluilta Kaarinassa

Perinteeksi muodostunut yhteislauluilta pidettiin Kaarinan Autokoulun tiloissa 16.1.2015. Kiltalaisia oli paikalla 30 laulun ystävää. Laulu raikui Pekka Rantasen ja Hannu Mäkilän johdolla. Kuvat Antti Ahola.